Τις μεταγραφικές της κινήσεις ολοκληρώνει η Α.Ε. Αιγίου με την ανακοίνωση της απόκτησης 6 ακόμη ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα το απόγευμα ολοκλήρωσε και την προετοιμασία της για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου αύριο το απόγευμα θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Ροδιάς (4:30 μ.μ.) την Αυτόνομη Πατρών.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το ροστερ της ομάδας μας .Οι τελευταίες μετεγραφές είναι ο Τάσος Αντωνόπουλος (μέσο-αμυντικός, προηγ. ομάδα: Δόξα Ελαίωνα), ο Σωκράτης Σκαρτσίλας (μεσός, προηγ. ομάδα: Κεραυνός Σελιανιτίκων) ,ο Νίκος Κορδοτός (μέσο-επιθετικός, προηγ. ομάδα: Α.Ο. Σκεπαστού), και ο Αντώνης Αντωνακόπουλος (μέσο-αμυντικός, προηγ. ομάδα: Λύκοι Αιγιάλειας).

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Αιγιάλειας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας το Σάββατο 12 Οκτώβριου στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο της Ροδιάς με αντίπαλο την Αυτόνομη Πατρών. Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της Αθλητική Ένωσης Αιγίου αλλά και την επιστροφή της ιστορικής μας ομάδας στα γήπεδα της Αχαΐας.

Με εκτίμηση
Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ