Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Άρης Κουνινάς επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου του τοπικού Α.Ο. με σκορ 4-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου ευτύχησαν να πετύχουν γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 6΄ ο Αρντίτ Μουκάϊ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ (7ο φετινό). Και στο 26΄ ο Λεωνίδας Γκούτσε ήρθε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του με το 7ο φετινό του γκολ και να δώσει ένα ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 63΄ με τον εορτάζοντα Γιώργο Σωτηρόπουλο και να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι. Όμως όσο και αν προσπάθησαν στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ και να φθάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Έτσι ο νεανικός Άρης Κουνινάς και με καλύτερη φυσική κατάσταση χτύπησε..στο τελευταίο δεκάλεπτο , στο 79΄ με τον Λεωνίδα Περισνάκα (6ο φετινό) και στο 90΄ με τον Βασίλη Ροδόπουλο (2ο φετινό).

 Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας, Καραΐσκος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης, Χ. Γ. Ευθυμίου, Νικολόπουλος (62΄ Μπουρής).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Ράμμος (89΄Μπλάτα), Μαραγκός, Νικολάου, Λαδικός, Χύσα, Ραμπούζια, Γκούτσε, Σκιαδάς (68΄ Ροδόπουλος), Ασπρούκος (83΄ Λ. Περισνάκα), Μουκάϊ.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ