Η Αναγέννηση/Αίας ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο τοπικό ντέρμπι της Συμπολιτείας, αφού επικράτησε στην κοινή έδρα του γηπέδου της Αβύθου του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 2-0 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο πεντάδα.

Σε ένα ματς που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος, λόγω και της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτες λίγες ώρες νωρίτερα, με φυσική συνέπεια να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Τελικά επικράτησαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκέντζου που πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο 24΄ με τον Παναγιώτη Σκούτα (12ο φετινό) και στο 90΄ με τον βετεράνο τον 42χρονο Στέφανο Τριανταφύλλου (5ο φετινό), που ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί.

Πάντως και οι γηπεδούχοι του Κώστα Βανδώρου έκαναν και αυτή την μεγάλη τους προσπάθεια για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η Αναγέννηση/Αίας που τρέχει με ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών και τέρματα 9-0, δεν ήταν διατεθειμένη για περαιτέρω απώλειες.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Μερκούρης, Σπ. Γεωργακόπουλος, Κωτούλας (68΄ Σκαρτσίλας), Γαστουνιώτης, Παπουτσής, Καραμανόγλου (80΄ Καρόκης), Ψιμούλης, Αγγελάκης, Σπ. Σωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος, Ευθυμίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Kαλαντζής, Ξηρουχάκης (86΄ Κατσαούνης), Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος (70΄ Μελισσουργός), Ντοντάϊ, Παλαιολογόπουλος, Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Ρίκκα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ