Άλλη μία επαγγελματική νίκη για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία στο γήπεδο του Δημητρόπουλου, έκαμψε και την σθεναρή αντίσταση του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0 και έστω με παιχνίδι περισσότερο απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη μπορεί να μην είχαν στο σημερινό παιχνίδι την ποιότητα που παρουσίαζαν σε άλλα τους παιχνίδια, μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά παρόλα αυτά βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν με ένα σπουδαίο τρίποντο στις αποσκευές τους.

Μάλιστα αυτός που έβγαλε το φίδι από την τρύπα…δεν ήταν κάποιος από τους συνήθεις ύποπτους, αλλά ένας κεντρικός αμυντικός ο Κύπριος Χάρης Χαραλάμπους, που πέτυχε στο 49΄ το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Κώστα Βανδώρου και παρά την απουσία του Σωτήρη Γκοτσόπουλου (ανήκει πλέον στον Φοίνικα Σαλμενίκου), ήσαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, έβαλαν πολύ δύσκολα στους αντιπάλους τους και αν μη τι άλλο έδειξαν ότι αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Μερκούρης, Γεωργακόπουλος, Κωτούλας, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Καραμανόγλου, Γιαννόπουλος, Ευθυμίου,     Σπ. Σωτηρόπουλος, Σκαρτσίλας, Γ. Καραΐσκος.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Νικολάου (78΄ Κορδωτός), Παπαϊωάννου, Αρβανίτης, Χαραλάμπους, Πάλι, Μπούρδος (62΄ Ψυχογιάννης), Κανάγιας, Βάκρινος (46΄ Ασημακόπουλος), Μπαμπίλης, Λαλιώτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ