Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία (3 νίκες, 1 ισοπαλία) η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην Άβυθο της τοπικής ομάδος με σκορ3-1 και πλέον απέχει μόλις τρείς βαθμούς από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού στο 17΄ είχαν δοκάρι με τον Μίλτο Καλέλη, στο 26΄ άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλη Σκάζα (1ο φετινό). Μάλιστα σε ένα άκρως κομβικά χρονικό σημείο στο 44΄ πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο (1ο φετινό).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αφού προηγουμένως είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 33΄ με τον Αποστόλη Γιαννόπουλο (1ο φετινό), στην συνέχεια προσπάθησαν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Όμως η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας με διπλή ζώνη άμυνας και παίζοντας με απόλυτη επιτυχία την κόντρα επίθεση, όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά κατάφερε να φθάσει και σε ένα τρίτο τέρμα στο 64΄με τον Έντουαρντ Μάρκου (4ο φετινό) και ουσιαστικά να κλειδώσει το παιχνίδι σε αυτό το χρονικό σημείο.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Γ. Σωτηρόπουλος (60΄Αγγελάκης), Κωτούλας (70΄ Γ. Καραΐσκος), Γιαννόπουλος, Παπουτσής, Καραμανόγλου (77΄ Ευθυμίου), Ψιμούλης, Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος, Σκαρτσίλας.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας (89΄ Μαραγκόπουλος), Κριτάκης (77΄ Β. Νακελλάρης), Β. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Απ. Νακελλάρης, Καλέλης, Σερβές  Ε. Μάρκου, Ψαρράκος, Αντρ. Μάρκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ