Αξιοποιώντας αυτή τη φορά την έδρα του ο Α.Ο. Αβύθου επικράτησε του στο γήπεδο της Αβύθου του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-1, ύστερα από ολική ανατροπή.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η κατάσταση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτη, αφού οι ποδοσφαιριστές ενδεχομένως και από τις πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, έδειξαν να βρίσκονται έξω από τα νερά τους.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν άρδην, αφού σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι από το 56΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Σοπύρο Μερκούρη (1ο φετινό).

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια βγήκαν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην επίθεση και στο 72΄ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Σπύρο Σωτηρόπουλο (5ο φετινό).

Όμως δεν έμειναν στην ισοφάριση πίεσαν ακόμη περισσότερο και στο 90΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σωτήρη Αγγελάκη. Ο ίδιος ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα (6ο φετινό γκολ) και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, παίρνοντας έτσι την άτυπη ρεβάνς της ήττα της στον Α΄ γύρο.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση αυτή του διαιτητή κ. Γιώργου Κουτρουμάνη και μάλιστα στη φάση δημιουργήθηκε και μία μικρή σύρραξη, χωρίς ευτυχώς να πάρει περισσότερες διαστάσεις.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας, Γ. Σωτηρόπουλος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (61΄ Μπουρής), Χ. Γ. Ευθυμίου, Αγγελάκης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Ψιμούλης, Μερκούρης, Κωστόπουλος, Παρίσσης, Μαραγκόπουλος, Τζάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ