Με ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Αβύθου συνέχισε την ανοδική του πορεία, αφού επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου με σκορ 2-1 του Προζυμούλη Λύκων Διακοπτού, ανεβαίνοντας έτσι δύο θέσεις πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Μυλωνά ήσαν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι ίσως το γεγονός ότι και οι αντίπαλοι τους μπορεί και να τους υποτίμησαν και έτσι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 44΄ άνοιξαν το σκορ με τον Μάνο Κερτεζίτη (3Ο φετινό).

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην για τους γηπεδούχους του Κώστα Βανδώρου που πήραν τα ηνία του αγώνα, βοηθούμενοι και από το γεγονός ότι μέσα σε τρία λεπτά είχαν φθάσει στην ολική ανατροπή, με δύο γκολ του Σωτήρη Γκοτσόπουλου στο 51΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τζουλιάνο Χερσέσκου και στο 54΄, φθάνοντας έτσι τα 7 στο πρωτάθλημα. Στην συνέχεια και μέχρι το φινάλε δημιούργησαν και σπατάλησαν ευκαιρίες για μία πιο άνετη νίκη, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Μερκούρης, Σπ. Γεωργακόπουλος, Κωτούλας, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Καραμανόγλου (59΄ Σκαρτσίλας), Ψιμούλης, Αγγελάκης (59΄ Καραΐσκος), Σπ. Σωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος (90΄ Γαστουνιώτης), Ευθυμίου.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Γκέργκι,  Ψυχογιάννης, Σπηλιωτακόπουλος (59΄ Μακρής), Θεοδωρόπουλος, Κατσίβελος, Μακάσης (39΄ Χερτσέκου), Μερτής, Αθ. Ασημακόπουλος (66΄ Παλιαολόγου), Ανδριώτης, Κερτεζίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ