Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Αβύθου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Σκεπαστό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις και τελικό σκορ 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που περισσότερο θα έλεγα ευνόησε τους φιλοξενούμενους του Χρήστου Μαγούλη, αφού αυτοί έπαιζαν για δύο αποτελέσματα προκειμένου να κρατήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση από τους διώκτες τους για την προνομιούχο 5η θέση.

Αντίθετα για τους γηπεδούχους του Λεωνίδα Κατσαρέλια που η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς και είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδος της Συμπολιτείας έχει φέρει αντίστοιχες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο που και οι δύο αντίπαλοι κόλλησαν στο απόλυτο μηδέν, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 68΄ το Σκεπαστό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γιώργο Μανίκα (6ο φετινό), που μάλιστα σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, όμως η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79΄ με τον Σωτήρη Αγγελάκη (2ο φετινό).

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής στο 81΄ του Τάσου Γεωργίου και οι φιλοξενούμενοι με 9 αφού αποβλήθηκαν στο 64΄ ο Μάκης Βραχλιώτης και στο 86΄ ο Γιώργος Μπερτσουκλής, ενώ στο 91΄ είχαν και δοκάρι με τον Χρήστο Μονοκρούσο.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας (46΄ Σκαρτσίλας), Γ. Σωτηρόπουλος (46΄ Γεωργίου), Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης, Χ. Γ. Ευθυμίου (79΄ Μαμάκης), Καραΐσκος.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Ευαγ. Βορύλλας,  Μηλιάκης, Καράμπελας, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Δραγούτης, Μανίκας, Βραχλιώτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ