Επίδειξη δύναμης και ισχύος για την Αναγέννηση/Αίαντα Συμπολιτείας, η οποία συνέτριψε στο γήπεδο της Τέμενης τον ουραγό Α.Ο. Δαφνών με το εξωπραγματικό 9-0. Ένα σκορ που μέχρι στιγμής αποτελεί μακράν την κορυφαία φετινή επίδοση του ομίλου, με την ομάδα του Στέφανου Τριανταφύλλου να δείχνει από πολύ νωρίς τις άγριες διαθέσεις της, αφού θέλει να αποδείξει ότι είναι τελείως περαστική από την κατηγορία αυτή.

Προφανώς το σημερινό ματς δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητος των δύο ομάδων, τουλάχιστον όπως αυτές παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία χατ τρικ σημείωσε ο Παναγιώτης Σκούτας που πλέον έφθασε τα 7 και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ζευγάρι τερμάτων από τον Χρήστο Τσέντζο που έφθασε τα 3, δύο επίσης από τον Χρήστο Χριστόπουλο που ήταν τα πρώτα του φετινά και από ένα οι Τζούλιο Ντοντάϊ (2ο φετινό) και Μανώλης Ξηρουχάκης (1ο φετινό).

Όσον αφορά τώρα τους γηπεδούχους του Κώστα Μπαγιωνέτα, αυτοί βρίσκονται εξ’ αρχής κολλημένοι στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ έχουν και την πιο ευάλωτη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 19 τερμάτων (6.33) μ.ο.

Α.Ο. ΔΑΦΝΩΝ: Χαραλαμπόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολάτος, Μελισσής, Μερκούρης, Δαγρές, Τριανταφυλλόπουλος, Ραμπαβίλας,Γιαννόπουλος, Κουτσογιώργης, Μπιρμπίλης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χαντζϊάι, Κατσαούνης, Χ. Χριστόπουλος, Μελισσουργός, Σκέντζος (46΄ Στίμος), Ρίκκα, Τριανταφύλλου, Σκούτας, Ξηρουχάκης, Ντοντάϊ ( 46΄ Λάμμα), Τσέντζος (56΄ Νικολακόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ