Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (17η αγωνιστική)

* 27 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 17η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,86 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 388 στο πρωτάθλημα (3,26) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων και 4 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 17ης αγωνιστικής, ενώ ισοπαλία δεν υπήρξε ούτε για δείγμα για 2η σερί αγωνιστική.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς κέρδισε στην έδρα της και την Αναγέννηση /Αίαντας με σκορ 4-1 και διατηρήθηκε εκ νέου στο +7 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93, η οποία σε ένα ματς θρίλερ στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» επικράτησε στο 96΄ του Κεραυνού 2016 με σκορ 2-1.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 3-0 σε βάρος του Σκεπαστού και προσπέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε με 5-1 στο σκορ της αγωνιστικής, στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επί του Κεραυνού Σελιανιτίκων.

*  Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Α.Ο. Αβύθου ο οποίος στο γήπεδο της Αβύθου επικράτησε του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0, παραμένοντας αήττητος για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι.

*  Την 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο νεανικός Εθνικού Αιγίου, αφού επικράτησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-0.

*  Ο Άρης Κουνινάς ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  14 παιχνίδια αήττητη (13 νίκες, 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς.

*  5 παιχνίδια αήττητος (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Α.Ο. Αβύθου.

*  5 συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων.

*  Πρώτη ήττα για τον Κεραυνό 2016 μετά από 6 συνεχόμενες νίκες.

*  Χατ τρικ από τον Βασίλη Νακελλάρη (Θύελλα Αιγείρας), που είναι γενικά το 6ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τους Γιώργο Κότσυφα (Εθνικός Αιγίου), Γιώργο Κυρίκο (Φλόγα Ροδιάς), Δημήτρη Παπαθεοδωρακόπουλο (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Κώστας Σερβές, Ηλίας Ροβήλος (Θύελλα Αιγείρας) Άγγελος Μπαμπίλης, Ηλίας Λαλιώτης (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Χρήστο Γ. Ευθυμίου, Σωκράτη Σκαρτσίλα (Α.Ο. Αβύθου).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Δημήτρη Τσούνη (Εθνικός Αιγίου), Βασίλη Ψιμούλη (Κεραυνός Σελιανιοτίκων).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ