Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (7η αγωνιστική)

* 17 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 7η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,43 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 166 στο πρωτάθλημα.

*  5 νίκες γηπεδούχων, 1 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 7ης αγωνιστικής.

*  Η Φλόγα Ροδιάς ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι κορυφής, αφού επικράτησε εντός έδρας της Ζήριας/ΤΑΔ’93 και την έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Μετά από 5 συνεχόμενες νίκες το Σκεπαστό παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Θύελλα Αιγείρας και υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Με αρκετή δόση δυσκολίας ο Κεραυνός 2016 υπέταξε στο #Θόδωρος Χρυσανθόπουλος# τον Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 1-0 με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 88΄.

*  Σπουδαία νίκη για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου η οποία επικράτησε στο γήπεδο του Προαστίου του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 2-1, ύστερα από ολική ανατροπή.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Αναγέννηση/Αίας επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και βρίσκεται μία ανάσα από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Εύκολη επικράτηση του Άρη Κουνινάς με σκορ 3-1 στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επί του Εθνικού Αιγίου.

*   Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για το Σκεπαστό και γενικά πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Παναγιώτη Σκούτα (Αναγέννηση/Αίας) και Θόδωρο Τσάμη (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Σωτήρης Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιώτης Σκούτας (Αναγέννηση/Αίας).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Εριόλ (Εθνικός Αιγίου), Νίκο Γεωργούλη (Θύελλα Αιγείρας), Αρντίτ Μουκάϊ, Ανδρέα Περισνάκα (Άρης Κουνινάς), Γιάννη Δραγούτη (Σκεπαστό), Δημήτρη Καψάλη (Κεραυνός 2016), Θόδωρο Τσάμη (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ