Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (11η αγωνιστική)

* 13 τέρματα  επιτεύχτηκαν σε αυτή την λειψή 11η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,60 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 221 στο πρωτάθλημα (2,95) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων και 2 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της λειψής 11ης αγωνιστικής, αφού αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Σκεπαστό – Φλόγα Ροδιάς και Άνω Καστρίτσι – Κεραυνός Σελιανιτίκων.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 νίκησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και τον Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Η Αναγέννηση/Αίας γνώρισε βαριά ήττα 3-0 στο “Θόδωρος Χρυσανθόπουλος” από τον Κεραυνό 2016 και εκτός προνομιούχου πεντάδας.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην έδρα της του Άρη Κουνινάς με σκορ 3-0, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Άρη Κουνινάς και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Ο Εθνικός Αιγίου ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  7 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς και 4η Ζήρια/ΤΑΔ’93

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Άγγελο Σκάζα (Θύελλα Αιγείρας).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Γιώργος Παρασκευάς (Άρη Κουνινάς).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Χάρη Χαραλάμπους (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Γιώργο Κώνστα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

Ο πίνακας των σκόρερ:

12 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Λαλιώτης (Ζήρια)

  7 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

  6 γκολ: Τσέντζος (Αναγέννηση), Κλάϊντι (Ροδιά)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Τριανταφύλλου (Αναγέννηση), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  4 γκολ: Κυρίκος, Β. Παρίσσης (Ροδιά), Παρασκευάς (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Μαυρομμάτης (Κ. Καστρίτσι), Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι), Πίττας (Κ. Καστρίτσι)

 3 γκολ: Ντοντάϊ, (Αναγέννηση), Κανάγιας (Ζήρια), Ζήσης (Κουνινά), Τσάμης (Κ. Καστρίτσι), Κερτεζίτης, Μπούζι (Προζυμούλης), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ