Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (16η αγωνιστική)

* 31 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 16η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 4,43 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 361 στο πρωτάθλημα (3,22) μ.ο.

*  5 νίκες γηπεδούχων και 2 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 16ης αγωνιστικής, ενώ ισοπαλία δεν υπήρξε ούτε για δείγμα.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς κέρδισε στην έδρα της στο ντέρμπι κορυφής και την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 1-0 και πλέον βρίσκεται στο +7 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93 η οποία σε ένα ματς θρίλερ στην Αιγείρα, αν και προηγήθηκε με 3-1εν τούτοις η τοπική Θύελλα επικράτησε με σκορ 4-3.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Κεραυνός 2016 επιβλήθηκε στο γήπεδο του Ρίου του Άνω Καστριτσίου με σκορ 4-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και πλέον αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Το Σκεπαστό δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην έδρα του, αφού επικράτησε του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-0 και παρέμεινε εκ νέου στην προνομιούχο πεντάδα.

* Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη Κουνινάς ο οποίος στο γήπεδο του Δημητρόπουλου είχε εύκολο έργο απέναντι στον Κεραυνό Σελιανιτίκων, τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-0.

*  Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Αβύθου ο οποίος στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επικράτησε του νεανικού Εθνικού Αιγίου στο σκορ της αγωνιστικής με 6-1.

*  Η Αναγέννηση /Αίας ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  13 παιχνίδια αήττητη (12 νίκες, 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς.

*  6 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε ο Κεραυνός 2016.

*  Πρώτη ήττα για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου μετά από 5 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (4 νίκες, 1 ισοπαλία).

*  Χατ τρικ από τον Ανδρέα Λιακόπουλο (Φλόγα Ροδιάς), που βείναι το 5ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τους Κώστα Σερβέ (Θύελλα Αιγείρας) και Μάκη Παπαχρονόπουλο (Κεραυνός 2016).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιώργος Μανίκας (Σκεπαστό) και Αρντίτ Μουκαϊ (Άρης Κουνινάς).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Σωτήρης Αγγελάκης (Α.Ο. Αβύθου).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Παναγιώτη Αυλωνίτη (Ζήρια /ΤΑΔ’93), Γιώργο Καραΐσκο (Α.Ο. Αβύθου), Σταύρο Αθανασόπουλο (Άνω Καστρίτσι), Αριστείδη Μπουρνάκα (Κεραυνός 2016).

Ο πίνακας των σκόρερ:

13 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

12 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό), Λαλιώτης (Ζήρια), Κλάϊντι (Ροδιά)

  9 γκολ: Τσέντζος (Αναγέννηση), Β. Παρίσσης (Ροδιά)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Κυρίκος (Ροδιά), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  7 γκολ: Τριανταφύλλου (Αναγέννηση), Μανίκας (Σκεπαστό)

  6 γκολ: Κανάγιας (Ζήρια)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Αμασιάδης (Αναγέννηση), Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι), Ανδρ. Λιακόπουλος (Ροδιά)

  4 γκολ: Παρασκευάς, Περισνάκα, Μουκάϊ, Γκούτσε (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου, Σερβές (Αιγείρα), Ψυχογιάννης (Ζήρια), Μπούζι (Προζυμούλης), Εριόλ (Εθνικός), Δραγούτης (Σκεπαστό), Τσουράπε, Ασημακόπουλος (Α. Καστρίτσι), Πίττας, Μαυρομμάτης (Κ. Καστρίτσι), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ