Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (10η αγωνιστική)

* 26 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 10η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,14 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 192 στο πρωτάθλημα (3,28) μ.ο.

*  1 νίκη γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 10ης αγωνιστικής, ενώ αναβλήθηκε για 28/12 η αναμέτρηση ανάμεσα στην Φλόγα Ροδιάς και τον Κεραυνό 2016.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 συνέτριψε στην έδρα της το Άνω Καστρίτσι με το εξωπραγματικό 6-2 και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

*  Η Αναγέννηση/Αίας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη 3-1 στο “Θόδωρος Χρυσανθόπουλος” επί της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου και ανέβηκε στην προνομιούχο πεντάδα.

*  Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Κουνινάς ο οποίος επιβλήθηκε στο γήπεδο των Νικολεΐκων του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-1 και τρέφει πάντα ελπίδες για την πεντάδα.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου της τοπικής ομάδος με σκορ 3-1, βελτιώνοντας αισθητά την βαθμολογική της θέση.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου στο ντέρμπι των ουραγών ο Κεραυνός Σελιανιτίκων και ο Εθνικός Αιγίου μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 1-1.

*  Το Σκεπαστό ήταν το κερδισμένο αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Χατ τρικ από τον Άγγελο Μπαμπίλη (Ζήρια/ΤΑΔ ’93), που ήταν συνολικά το 3ο στο πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Ηλία Λαλιώτη (Ζήρια/ΤΑΔ ’93), Χρήστο Τσέντζο (Αναγέννηση/Αίας)

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Ηλίας Λαλιώτης, Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια/ΤΑΔ ’93).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Γιώργο Σταθακόπουλο (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Ανδρέα Μελισσουργό (Αναγέννηση/Αίας), Βασίλη Σκάζα, Βασίλη Παναγιωτόπουλο (Θύελλα Αιγείρας), Παναγιώτη Γιαννούλια (Εθνικός Αιγίου), Βασίλη Βαλσαμή, Βασίλη Ροδόπουλο (Άρης Κουνινάς) Χρήστο Τσάμη (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

Ο πίνακας των σκόρερ

12 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Λαλιώτης (Ζήρια)

  7 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

  6 γκολ: Τσέντζος (Αναγέννηση), Κλάϊντι (Ροδιά)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Τριανταφύλλου (Αναγέννηση)

  4 γκολ: Γιάχα (Κεραυνός 2016), Μαυρομμάτης (Κ. Καστρίτσι), Π. Σπυρόπουλος, Καρδάρας (Α. Καστρίτσι)

 3 γκολ: Ντοντάϊ, (Αναγέννηση), Κανάγιας (Ζήρια), Κυρίκος, (Ροδιά), Παρασκευάς, Ζήσης (Κουνινά), Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Πίττας, Τσάμης (Κ. Καστρίτσι), Κερτεζίτης, Μπούζι (Προζυμούλης),

2 γκολ: Γκούτσε, Περισνάκα (Κουνινά), Β. Παρίσσης, Μπαντούνας (Ροδιά), Παρίσσης (Σελιανίτικα), Τσουράπε, Μπαλατής, Μ. Σπυρόπουλος, Ορούτσι (Α. Καστρίτσι), Ψαρράκος, Α. Μάρκου, Αγγ. Σκάζας (Αιγείρα), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016), Μηλιάκης, Μανίκας (Σκεπαστό), Χ. Χριστόπουλος (Αναγέννηση), Χρ. Λαγκαδινός, Μιχαλόπουλος (Κ. Καστρίτσι)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ