Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (12η αγωνιστική)

* 31 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 12η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 4,43 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 252 στο πρωτάθλημα (3,07) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 14ης αγωνιστικής, μία στροφή πριν το φινάλε του Α΄ γύρου.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 νίκησε στο γήπεδο των Νικολεΐκων και τους Λύκους Προζυμούλης Διακοπτού με σκορ 5-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με παιχνίδι όμως περισσότερο.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η τοπική Φλόγα συνέτριψε με 8-1τον Εθνικό Αιγίου στο σκορ της αγωνιστικής και βρίσκεται στην 2η θέση με ματς λιγότερο.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας έμεινε όρθια και στο γήπεδο του Προαστίου, αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.

*  Ο Κεραυνός 2016 πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (4-3) στο Σκεπαστό απέναντι στην τοπική ομάδα, αν και ηττάτο με 1-3.

*  Η Αναγέννηση/Αίας συνέτριψε στο γήπεδο της Αβύθου τον νεανικό Άρη Κουνινάς με σκορ 6-0 και βρίσκεται πάντα σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στην κοινή έδρα του γηπέδου του Δημητρόπουλου ο Κεραυνός Σελιανιτίκων επικράτησε του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη εκτός αυτής στα χαρτιά επί του Α.Ο. Δαφνών.

*  Το Άνω Καστρίτσι ήταν το κερδισμένο αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Κεραυνό Σελιανιτίκων.

*  Πρώτη εντός έδρας ήττα για το Σκεπαστό.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.

*  Ζήρια/ΤΑΔ ’93 και Φλόγα Ροδιάς είναι οι μόνες ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών εντός έδρας (7Χ3=21) η πρώτη και (6Χ3=18) η δεύτερη.

*  8 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς και 5 η Ζήρια/ΤΑΔ’93.

*  Καρέ τερμάτων από τον Γιώργο Αμασιάδη (Αναγέννηση/Αίας), που είναι το 3ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Χατ τρικ από τους Βασίλη Παρίσση (Φλόγα Ροδιάς) και Δημήτρη Ψυχογιάννη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), που είναι το 4ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Γιώργο Κυρίκο (Φλόγα Ροδιάς), Στέφανο Τριανταφύλλου (Αναγέννηση/Αίας) και Μάκη Βραχλιώτη (Σκεπαστό).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Μάκης Βραχλιώτης (Σκεπαστό) και Γιάννης Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Δημήτρη Ψυχογιάννη και Νίκο Κουνάβη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Γιώργο Μπαστογιάννη (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Γιώργο Αμασιάδη (Αναγέννηση/Αίας), Παναγιώτη Γκλαβά, Γιάννη Κουτρόπουλο (Φλόγα Ροδιάς), Χρήστο Μηλάτο, Θανάση Θωμά (Κεραυνός 2016).

Οι σκόρερ:

12 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

  9 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Λαλιώτης (Ζήρια)

  7 γκολ: Τριανταφύλλου (Αναγέννηση), Β. Παρίσσης (Ροδιά)

  6 γκολ: Τσέντζος (Αναγέννηση), Κυρίκος, Κλάϊντι (Ροδιά)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Κανάγιας (Ζήρια), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  4 γκολ: Παρασκευάς (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Αμασιάδης (Αναγέννηση), Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι),  Μαυρομμάτης, Πίττας (Κ. Καστρίτσι), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 3 γκολ: Ντοντάϊ (Αναγέννηση), Ζήσης (Κουνινά),Ψυχογιάννης (Ζήρια), Τσάμης (Κ. Καστρίτσι), Κερτεζίτης, Μπούζι (Προζυμούλης), Καψάλης (Κεραυνός 2016)

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ