Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (13η αγωνιστική)

* 20 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 13η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,86 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 272 στο πρωτάθλημα (3,06) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 14ης αγωνιστικής, στο φινάλε του Α΄ γύρου.

*  Η Φλόγα Ροδιάς έκαμψε στο γήπεδο του Προαστίου και την σθεναρή αντίσταση του Άνω Καστριτσίου με σκορ 1-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν και έχει ένα ματς λιγότερο.

*  Πρώτη εντός έδρας ήττα και παράλληλα πρώτες εντός έδρας απώλειες για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93 από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 3-2.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο #Θόδωρος Χρυσανθόπουλος# ο τοπικός Κεραυνός 2016 επιβλήθηκε δύσκολα του Άρη Κουνινάς με σκορ 3-1, παραμένοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Επιστροφή στις νίκες για το Σκεπαστό το οποίο επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 2-1 και παρέμεινε έτσι στην προνομιούχο πεντάδα.

*  Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Αιγείρα ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και την Αναγέννηση/Αίας, με φυσική συνέπεια οι δύο ομάδες να έρθουν ισόπαλες με σκορ 1-1.

*  Ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού στο γήπεδο των Νικολεΐκων επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 3-0 και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

*  Ο Α.Ο. Αβύθου ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93 μετά από 7 συνεχόμενες νίκες.

*  Πλέον η Φλόγα Ροδιάς είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών εντός έδρας (6Χ3=18).

*  9 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς.

*  7 παιχνίδια αήττητη (3 νίκες, 4 ισοπαλίες) συμπλήρωσε η Θύελλα Αιγείρας.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία και γενικά πρώτη σε όλο το πρωτάθλημα για την Αναγέννηση/Αίας.

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Βασίλης Παρίσσης (Φλόγα Ροδιάς).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Δημήτρης Ψυχογιάννης, Κώστας Κανάγιας (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Εριόλ (Εθνικός Αιγίου) και Χρήστος Μηλάτος (Κεραυνός 2016).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Χύσα (Άρης Κουνινάς) και Ανέστη Μπογιατζή (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

Ο πίνακας των σκόρερ:

12 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

  9 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Λαλιώτης (Ζήρια), Β. Παρίσσης (Ροδιά)

  7 γκολ: Τσέντζος, Τριανταφύλλου (Αναγέννηση)

  6 γκολ: Κανάγιας (Ζήρια), Κυρίκος, Κλάϊντι (Ροδιά)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  4 γκολ: Παρασκευάς (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Αμασιάδης (Αναγέννηση), Ψυχογιάννης (Ζήρια), Μπούζι (Προζυμούλης),  Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι),  Μαυρομμάτης, Πίττας (Κ. Καστρίτσι), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 3 γκολ: Ντοντάϊ (Αναγέννηση), Εριόλ (Εθνικός), Δραγούτης, Μανίκας (Σκεπαστό), Ζήσης (Κουνινά), Μιχαλόπουλος, Θ. Τσάμης (Κ. Καστρίτσι), Κερτεζίτης, (Προζυμούλης/Λύκοι),  Καψάλης (Κεραυνός 2016),   

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ