Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (2η αγωνιστική)

* 1 νίκη γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 2ης αγωνιστικής στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

* 1 νίκη (Αίας Αβύθου), 1 ισοπαλία (Σκεπαστό) και 1 ήττα (Αχιλλέας Καμαρών), ήταν ο απολογισμός των 3 εκπροσώπων της περιοχής μας.

* Στο γήπεδο του Ρίου η Άβυθος 2017 επικράτησε του ΠΑΟΚ Πατρών με σκορ 1-0, ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.

* Στο γήπεδο των Καλαβρύτων το Σκεπαστό παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Δάφνη Πατρών, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες απώλεια δύο βαθμών.

* Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 από την πανίσχυρη φέτος Αστραπή Ψαροφαΐου, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος.

* Στο ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” η Δόξα Νιφορεΐκων πέτυχε άλλη μία ευρεία νίκη με σκορ 4-0, αυτή την φορά επί του Σπάρτακου και συγκατοικεί και αυτή στο ρετιρέ.

* Στο Σαραβάλι στο “Κ. Ζάρρας” η Καλλιθέα που σημειωτέον έκανε την πρώτη της εμφάνιση για φέτος, έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του ουραγού Κρίνου με σκορ 2-1.

* Στο ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” το Μετόχι μετά από ολική ανατροπή συνέτριψε την ΑΕΚ Πατρών με το εντυπωσιακό 6-2, στο σκορ όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος.

* Ρεπό για αυτή την αγωνιστική είχε η Αρόη.

* Χατ τρίκ από τον Βυθούλκα (Μετόχι).

* Ζευγάρι τερμάτων από τον Πέτρο Γκοτσούλια (Μετόχι).

* Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Ηλία Κανελλόπουλο (Σκεπαστό), Μπιρμπίλη (Άβυθος 2017), Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (Αχιλλέας Καμαρών), Κατριμπούζα (Κρίνος), Γ. Πετρόπουλο, Μαρινόπουλο, Νικολόπουλο, Μαργαρίτη (Δόξα Νιφορεΐκων), Καραπαπά, Ξυπολιά (ΑΕΚ Πατρών), Κωνσταντόπουλο (Μετόχι), Σπρίντζο (Δάφνη Πατρών), Δημήτρη Ρουντζαμάνη, Κουρίνο (Αστραπή), Δημητρακόπουλο, Κούτρα (Καλλιθέα).

* 21 τέρματα φετινό ρεκόρ (6 γηπεδούχοι, 15 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 2η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,50 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 35 (15 γηπεδούχοι, 20 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα (2,92) μ.ο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ