Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (8η αγωνιστική)

* 21 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 8η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 192 στο πρωτάθλημα (3,43) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων και 4 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 8ης αγωνιστικής, αφού ισοπαλία δεν υπήρξε ούτε για δείγμα.

*  Η Φλόγα Ροδιάς πέρασε και από το γήπεδο του Δημητρόπουλου νικώντας τον Κεραυνό Σελιανιτίκων με σκορ 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι κορυφής, αφού επικράτησε στην έδρα της 1-0 του Σκεπαστού και βρέθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

*  Δύσκολη επικράτηση της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου στο γήπεδο των Νικολεΐκων με σκορ 2-0 επί του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού και αναρρίχηση στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Η Αναγέννηση/Αίας ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι της Συμπολιτείας, αφού επικράτησε του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 2-0.

*  Επίδειξη δύναμης και ισχύος της Θύελλας Αιγείρας, η οποία επιβλήθηκε στην έδρα της του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 5-0.

*  Επιστροφή στις νίκες για το Άνω Καστρίτσι μετά από 5 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 3 ήττες), αφού επικράτησε του Άρη Κουνινάς στο #Θόδωρος Χρυσανθόπουλος # με σκορ 2-1.

*  Ο Κεραυνός 2016 ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Εντουάρντο Μάρκου (Θύελλα Αιγείρας) και Μπάσα Κλάϊντι (Φλόγα Ροδιάς).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιώτης Σκούτας (Αναγέννηση/Αίας).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Στέφανος Τριανταφύλλου (Αναγέννηση/Αίας).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Άντριαν Μάρκου, Ηλία Ροβήλ, Άγγελο Σκάζα (Θύελλα Αιγείρας), Γιώργο Τζάκη (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Παναγιώτη Ασημακόπουλο (Ζήρια/ΤΑΔ ’93), Γιάννη Μερλή, Βασίλη Δρουγούτη  (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ