Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (15η αγωνιστική)

* 26 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 15η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,71 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 330 στο πρωτάθλημα (3,14) μ.ο.

*  2 νίκες γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 15ης αγωνιστικής, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς στο σκορ της αγωνιστικής συνέτριψε τον Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 8-1 και εξακολουθεί να απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93, αυτή τη φορά από τον νεανικό Άρη Κουνινάς και πλέον βρίσκεται στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Κεραυνός 2016 επιβλήθηκε στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» της Θύελλα Αιγείρας με σκορ 2-0, παραμένοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Το Σκεπαστό απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο της Αβύθου από την τοπική ομάδα και παρέμεινε εκ νέου στην προνομιούχο πεντάδα.

* Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση /Αίας η οποία στο γήπεδο του Δημητρόπουλου είχε εύκολο έργο απέναντι στον Κεραυνό Σελιανιτίκων, τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-0.

*  Επιστροφή στις νίκες για το Άνω Καστρίτσι το οποίο επικράτησε στο γήπεδο του Προαστίου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-1.

*  Η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  12 παιχνίδια αήττητη (11 νίκες, 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε η Φλόγα Ροδιάς.

*  5 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε ο Κεραυνός 2016.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για το Σκεπαστό.

*  Χατ τρικ από τον Ανδρέα Λιακόπουλο (Φλόγα Ροδιάς), που βείναι το 5ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων για τους Χρήστο Τσέντζο (Αναγέννηση/Αίας), Μπάσα Κλαίντι και Γιώργο Κυρίκο (Φλόγα Ροδιάς).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιώργος Μανίκας (Σκεπαστό), Αρντίτ Μουκαϊ (Άρης Κουνινάς) Μιχάλης Γιάχα (Κεραυνός 2016).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Βασίλη Σκέντζο (Αναγέννηση/Αίας).

Ο πίνακας των σκόρερ

12 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια), Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό), Κλάϊντι (Ροδιά)

10 γκολ: Λαλιώτης (Ζήρια)

  9 γκολ: Τσέντζος (Αναγέννηση), Β. Παρίσσης (Ροδιά)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Κυρίκος (Ροδιά), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  7 γκολ: Τριανταφύλλου (Αναγέννηση),

  6 γκολ: Κανάγιας (Ζήρια), Μανίκας (Σκεπαστό)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Αμασιάδης (Αναγέννηση), Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι), Ανδρ. Λιακόπουλος (Ροδιά)

  4 γκολ: Παρασκευάς, Περισνάκα (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Ψυχογιάννης (Ζήρια), Μπούζι (Προζυμούλης), Εριόλ (Εθνικός), Τσουράπε, Ασημακόπουλος (Α. Καστρίτσι), Πίττας, Μαυρομμάτης (Κ. Καστρίτσι), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ