Η έλλειψη των γηπέδων για να γίνει η σωστή προετοιμασία των αγώνων αλλά και να αναπτυχθούν με σωστές βάσεις οι ακαδημίες της ομάδας, καθώς με τα προβλήματα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Αιγιάλειας, θα ανάγκαζε τα νέα παιδιά να αναζητούν σαν “πρόσφυγες” αγωνιστικό χώρο για να προπονηθούν, ανάγκασε την διοίκηση της ομάδας να μην αγωνιστεί τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας που αρχίζει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Έτσι όλοι οι αγώνες της θα κατοχυρώνονται με 3-0 υπέρ των αντιπάλων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά το γήπεδο Ζήριας είναι κλειστό δημιουργώντας μας σοβαρά προβλήματα στην υλοποίηση του πλάνου μας.. Η ομάδα ΝΈΟ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ! κατηγορίας είχε αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση των παιδιών της Ακαδημίας και τμήμα αυτής. Δυστυχώς όμως δεν είναι δυνατό η ομάδα αυτή να κάνει κοινές προπονήσεις σε ίδιο γήπεδο και ίδιες ώρες πράγμα που εξ αντικειμένου δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και τον σκοπό δημιουργίας της.

Κατά συνέπεια την φετινή χρονιά είναι αδύνατη η συμμετοχή του ΝΈΟ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της Γ! κατηγορίας πάρα τις προθέσεις μας και την προετοιμασία μας. Μετά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του Νομικού Προσώπου κου Ανδριόπουλου Τάκη, είμαστε αισιόδοξοι ότι επιτέλους στις αρχές του χρόνου το γήπεδο Ζήριας με το βοηθητικό του θα είναι διαθέσιμο . Είμαστε αλληλέγγυοι στην απογοήτευση του προπονητή μας Φιτσιάλου Φώτη με τον οποίο οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν και των 16 παιδιών που μας έδωσαν την ελευθέρας τους. Τους ευχαριστούμε πολύ !!!

Με την βεβαιότητα ότι η ακαδημια μας θα παράξει πολλούς “μαχητες” έτοιμους να επανδρώσουν την ομάδα αναβάλλουμε το σχέδιο μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ευχή ενός ανοικτού & λειτουργικού γηπέδου ΖΗΡΙΑΣ. .

Το ΔΣ ΝΈΟ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ