Παρά την εξαιρετική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η νεανική ομάδα του Εθνικού Αιγίου, εν τούτοις δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 3-0 από το πρωτοπόρο Άνω Καστρίτσι.

Οι φιλοξενούμενοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου ένα από τα ακλόνητα φαβορί για άνοδο στην Β΄ Κατηγορία, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την εμπειρία της, αλλά και τα λάθη του αντιπάλου της και με χαρακτηριστική ευκολία έφθασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ευτύχησε να σκοράρει αρκετά νωρίς αφού από το 14΄είχε ανοίξει το σκορ με τον Κρίστι Τσοράπε (1ο φετινό) και πριν την συμπλήρωση του ημιώρου είχε πάρει ένα ασφαλές προβάδισμα με τον Παναγιώτη Μπαλατή στο 28΄ (1ο φετινό).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μπαλτιμά παίζοντας πλέον και χωρίς το παραμικρό άγχος, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δημιούργησαν και σπατάλησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν για δεύτερο συνεχόμενοι παιχνίδι να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αντίθετα το Άνω Καστρίτσι στο 67΄ με τον Ορούτσι (1ο φετινό) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Βαγενάς, Καββαδάς, Βλάχος (46΄ Κουτρόπουλος), Μανέτας, Σολωμός, Αγγελόπουλος, Πατσόπουλος, Γιαννούλιας, Γκιζέλης (81΄ Καλλιμάνης), Ψηλός (77΄ Ροδόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ