Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση/Αίαντας Συμπολιτείας, η οποία επιβλήθηκε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Εθνικού Αιγίου με σκορ 4-0, βελτιώνοντας αισθητά την βαθμολογική της θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις δύο σερί ήττες τους δεν ήσαν διατεθειμένοι για περαιτέρω απώλειες, έτσι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν μόλις στο 9΄ να πάρουν το προβάδισμα με το 1ο φετινό γκολ του Ρόκι Ρίκκα. Έτσι έφεραν σιγά – σιγά το παιχνίδι στα μέτρα τους και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στο 42΄ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Στέφανο Τριανταφύλλου.

Στην επανάληψη ξεκίνησαν με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια και πιο συγκεκριμένα στο 55΄και πάλι με δράστη τον Στέφανο Τριανατφύλλου, που σκόραρε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 4 στο πρωτάθλημα. Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 79΄ από τον κορυφαίο σκόρερ του ομίλου τον Παναγιώτη Σκούτα (9ο φετινό).

Όσον αφορά το νεανικό συγκρότημα του Γιάννη Μπαλτιμά έδειξε για ακόμη φορά φέτος αρκετές αρετές στο παιχνίδι του, όμως η απειρία και ο εξαιρετικός αντίπαλος όπως παρουσιάστηκε σήμερα η Αναγέννηση δεν τους άφησε πολλά περιθώρια, εκτός μίας φάσης στο 43΄ με το δοκάρι του Δημήτρη Αντεριώτη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Μπόζης, Κουτρόπουλος, Μανέτας, Φράγκος (46΄ Διαμαντόπουλος), Σολωμός, Αντεριώτης, Αγγελόπουλος, Ζούδιος, Ψηλός (56΄ Βασιλακόπουλος), Κουτσογιώργης (65΄ Σωτηρόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Kαλαντζής, Ξηρουχάκης (87΄ Στίμος), Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος (72΄ Μελισσουργός), Ντοντάϊ, Παλαιολογόπουλος (61΄ Δερβένης), Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Ρίκκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ