Κάνοντας επίδειξη δύναμης και ισχύος ο Α.Ο. Αβύθου επεβλήθη στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Εθνικού Αιγίου με σκορ 6-1, πετυχαίνοντας έτσι την πιο ευρεία νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι που με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια στον πάγκο τους δείχνουν εντελώς διαφορετική ομάδα, είχαν εύκολο έργο όπως τελικά αποδείχτηκε απέναντι στην νεανική ομάδα του Εθνικού Αιγίου και δεν της επέτρεψαν ποτέ να αμφισβητήσει την ανωτερότητάς τους.

Ήδη από το πρώτο μέρος είχαν βάλει τις βάσεις για μία άνετη επικράτηση, αφού στο διάστημα αυτό είχαν ήδη πετύχει τέσσερα τέρματα με τους Σωκράτη Σκαρτσίλα στο 11΄ (2ο φετινό), Αποστόλη Γιαννόπουλο στο 19΄ (2ο φετινό), Γιώργο Καραίσκο στο 37΄ (1ο φετινό) και Χρήστο Ευθυμίου του Γεωργίου στο 43΄ (2ο φετινό).

Στην επανάληψη και χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα σημείωσαν άλλα δύο τέρματα στο 59΄ με τον Σπύρο Σωτηρόπουλο (3ο φετινό) και στο 78΄ με τον Σωτήρη Αγγελάκη (3ο φετινό), που μάλιστα σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά η νεανική ομάδα του Γιάννη Μπαλτιμά που παίρνει συνέχεια εμπειρίες από αγώνα σε αγώνα, είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με αυτογκόλ του Χρήστου Κυριακόπουλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Καββαδάς (71΄ Νικολακόπουλος), Κουτρόπουλος, Γκόφας, Μανέτας, Σολωμός, Δερβένης, Αγγελόπουλος, Κουτσογιώργης (67΄ Γιαννούλιας), Γκιζέλης (50΄ Αντεριώτης), Τσούνης.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Καραΐσκος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης, Χ. Γ. Ευθυμίου, Σκαρτσίλας (53΄ Αντ. Νικολόπουλος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ