Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 5-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στη σκιά της Φλόγα Ροδιάς, η οποία όμως έχει με το μέρος της το goal average.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη η αλήθεια είναι ότι άργησαν σχετικά να πάρουν μπροστά, όμως από την στιγμή που ήρθε το πρώτο γκολ στο 38΄ Ηλίας Λαλιώτης, τα πάντα πήραν το δρόμο τους για την ομάδα του Ερινεού.

Και αυτό γιατί στην επανάληψη σημείωσαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Σταύρο Βάκρινο στο 56΄ (1ο φετινό), Ηλία Λαλιώτη στο 64΄ και στο 75΄ που έκανε έτσι χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 6 στο πρωτάθλημα και στο 83΄ με τον Άγγελο Μπαμπίλη (8ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά που σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισαν αρκετές εμπειρίες από έναν  σαφώς πιο καλύτερο αντίπαλο, το τελικό αποτέλεσμα ποσώς ενδιαφέρει σε ανάλογες περιπτώσεις, αφού άλλο είναι στην προκεί9μενη περίπτωση το ζητούμενο για τους νεαρούς ταλαντούχους αυτούς ποδοσφαιριστές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Αρντίτ, Κουτρόπουλος, Μανέτας, Φράγκος, Σολωμός, Αγγελόπουλος, Σωτηρόπουλος (57΄ Βασιλακόπουλος), Γιαννούλιας (73΄ Κουτσογεώργης), Γκιζέλης (69΄ Διαμαντόπουλος), Εριόλ.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Αρβανίτης, Παπαϊωάννου,   Χαραλάμπους, Σιμάτης (62΄ Γκόφας), Πάλι (79΄ Λιούλια), Νικολάου, Ψυχογιάννης, Βάκρινος (73΄Ψαρράς), Μπαμπίλης, Λαλιώτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ