Επιστροφή στις νίκες για την Θύελλα Αιγείρας η οποία στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επικράτησε του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 2-1 και εξακολουθεί να ελπίζει ότι μπορεί να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μπαλτιμά ήσαν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7΄ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Παναγιώτη Γιαννούλια (3ο φετινό).

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη μετά το αρχικό αυτό μούδιασμα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 34΄ το έφεραν στα ίσα με τον Άντριαν Μάρκου (4ο φετινό).

Στην επανάληψη με το καλημέρα ..πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 47΄ με τον Αποστόλη Νακελλάρη (1ο φετινό) και το διαχειρίστηκαν μέχρι τέλους πολύ έξυπνα, έχοντας φυσικά σαν σύμμαχο την ωριμότητα αλλά και την εμπειρία που τους διακρίνει και έτσι έφθασαν στην 9η φετινή νίκη τους.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρόπουλος, Αρντίτ, Νικολόπουλος, Γκόφας, Σολωμός (70΄ Γκιζέλης), Αντεριώτης, Διαμαντόπουλος (58΄ Αγγελόπουλος), Γιαννούλιας, Τσούνης, Δερβένης.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Απ. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος (78΄Βότας), Ψαρράκος, Καλέλης, Β. Σκάζας, Ροβήλος, Δημόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ