Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό Σελιανιτίκων ο οποίος στην κοινή έδρα του γηπέδου του Δημητρόπουλου επικράτησε του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 1-0, φθάνοντας έτσι στην 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν εντελώς χαλαρές και ήταν ηλίου φαεινότερον ότι όποια έβαζε πρώτη γκολ, αυτή και θα κέρδιζε.

Και αυτή που το κατάφερε ήταν η ομάδα των Σελιανιτίκων σε ένα χρονικό σημείο στο 44΄ που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες χωρίς τέρματα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Όμως σε αυτό το χρονικό σημείο κρίθηκε εν τέλει το παιχνίδι, χάρις στο γκολ του Φάνη Κωστόπουλου, που μάλιστα ήταν το πρώτο του για φέτος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Βλάχος, Καββαδάς, Νικολόπουλος, Φράγκος, Σολωμός, Αντεριώτης, Διαμαντόπουλος (73΄ Βαγενάς), Γιαννούλιας (87΄ Μανέτας), Τσούνης, Ψηλός (54΄ Γκιζέλης).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Ψιμούλης, Μερκούρης, Κωστόπουλος, Παρίσσης, Μπαστογιάννης, Τζάκης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ