Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία o Κεραυνός 2016 επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και του Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-0 και διατηρήθηκε έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Γιαλλουρή που διάγουν πολύ καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι, αφού τρέχουν με σερί 4 νικών, έβαλαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο τις βάσεις για να φθάσουν στην 9η φετινή νίκη τους. Και αυτό γιατί στο 16΄ ο Μιχάλης Γιάχα άνοιξε το σκορ και στο 38΄ ο Παναγιώτης Στάμος που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος, είχε δώσει ένα σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ιδιαίτερα, κάνοντας περισσότερο διαχείριση του αποτελέσματος, στο 78΄ έφθασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος και πάλι με τον Μιχάλη Γιάχα (7ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μπαλτιμά προσπάθησαν όσο μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως όταν δεν έχεις εύκολο γκολ, δεν μπορείς να αποσπάσεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Αρντίτ (34΄ λ.τ. Καββαδάς), Κουτρόπουλος, Μανέτας, Γκόφας, Σολωμός, Κουτσογεώργης (69΄ Αντεριώτης), Δερβένης, Εριόλ, Τσούνης, Ψηλός (64΄ Κότσυφας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ