Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση το Σκεπαστό πέρασε αναίμακτα από το γήπεδο του Δημητρόπουλου, κερδίζοντας τον νεανικό Εθνικό Αιγίου με σκορ 2-1 και διατηρήθηκε έτσι στην 5η και προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη χρειάστηκαν να επιστρατεύσουν όλες τις δυνάμεις τους αλλά και την μεγάλη τους εμπειρία προκειμένου να φύγουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους.

Μάλιστα κόντρα στη ροή του πρώτου μέρους που οι αντίπαλοί τους σπατάλησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ακριβώς στο 45΄ πήραν το προβάδισμα με τον Γιώργο Μανίκα (3ο φετινό).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μπαλτιμά μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απόρροια αυτής της εδαφικής υπεροχής τους, ήρθε στο 59΄ το γκολ της ισοφάρισης με τον συνήθη ύποπτο Εριόλ (3ο φετινό).

Όμως η ομάδα από την επαρχία Καλαβρύτων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 72΄ με τον 43χρονο Γιάννη Δραγούτη (3ο φετινό), πήρε μία πολύτιμη νίκη που μπορεί να φανεί χρήσιμη στην πορεία του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Αρντίτ, Κουτρόπουλος, Μανέτας, Φράγκος (85΄ Μπιρμπίλης), Σολωμός, Αντεριώτης (65΄ Κουτσογεώργης), Αγγελόπουλος, Βασιλακόπουλος (60΄ Γιαννούλιας), Γκιζέλης, Εριόλ.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρέλας, Βασιλακόπουλος, Ντόκος, Π. Τραγότσαλος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Κ. Τραγότσαλος, Βραχλιώτης, Μανίκας, Καράμπελας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ