Συνεχίζοντας την ανοδική της η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Εθνικού Αιγίου με σκορ 4-1 και διατηρήθηκε έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν τρία τέρματα στο 12΄ με τον Κώστα Πίττα, στο 16΄ με τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και στο 21΄ με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο (5ο φετινό).

Στην επανάληψη χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα έλεγχαν τον αγώνα χωρίς να κινδυνέψουν άμεσα και στο 79΄ έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα και πάλι με τον Κώστα Πίττα, που έφθασε συνολικά τα 6 στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Γιάννη Μπαλτιμά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, όμως τα τρία γκολ που δέχτηκαν τόσο νωρίς, ήταν απόλυτα λογικό και κυρίως λόγω απειρίας να μπορέσουν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Απλά στο 36΄ κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα τους με τον Δημήτρη Αντεριώτη που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά φέτος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρόπουλος, Καββαδάς, Γκόφας, Φράγκος, Σολωμός, Αντεριώτης (56΄ Γκιζέλης), Εριόλ, Γιαννούλιας (75΄ Ψηλός), Τσούνης, Δερβένης (64΄ Αγγελόπουλος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ