Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Φλόγα Ροδιάς πέρασε και από το γήπεδο του Δημητρόπουλου, αφού επικράτησε του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 4-1 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με βραχεία κεφαλή.

Οι γηπεδούχοι του ρούκι Γιάννη Μπαλτιμά δεν φοβήθηκαν σε καμία των περιπτώσεων το αντίπαλο δέος και ειδικά στο πρώτο μέρος, έβαλαν πολύ δύσκολα με την απόδοσή τους στους αντιπάλους τους.

Όμως δεν φθάνουν μόνο το αγωνιστικό πάθος και ο ενθουσιασμός για να μπορέσεις να αποσπάσεις ένα θετικό αποτέλεσμα, χρειάζεται κυρίως τύχη αλλά και εμπειρία που φαίνεται πως διέθετε και με το παραπάνω η Φλόγα, τουλάχιστον στο σημερινό παιχνίδι.

Έτσι όταν στο 27΄ ο Γιώργος Κυρίκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους του Μίλτου Καρατζά η 20η νίκη τους απλοποιήθηκε και έλαβε σάρκα και οστά στο 58΄ όταν ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του αλλά και τα δικά του, φθάνοντας συνολικά τα 14 στο πρωτάθλημα, σκοράροντας μάλιστα για 2ο διαδοχικό παιχνίδι.

Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβαν στο 63΄ ο Βασίλης Παρίσσης (13ο φετινό) και στο 71΄ ο Γιώργος Μπαντούνας (4ο φετινό) και ο επίλογος ήρθε για τον Εθνικό στο 72΄ με τον κορυφαίο σκόρερ του Εριόλ (5ο φετινό).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Καββαδάς,  Αρντίτ, Νικολόπουλος, Γκόφας, Σολωμός, Αγγελόπουλος (76΄ Ψηλός), Εριόλ, Βλάχος (58΄ Αντεριώτης), Τσούνης, Δερβένης (46΄ Σωτηρόπουλος).

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανδρ. Λιακόπουλος, Β. Παρίσσης (82΄ Μαμαλούκος), Κουτρόπουλος, Κλάϊντι (78΄ Σωτηρόπουλος), Μπατούνας, Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ