Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος ο Άρης Κουνινάς επικράτησε εκτός έδρας της Ζήριας/ΤΑΔ’93 με σκορ 2-0, την υποχρέωσε σε 2η συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της και την άφησε πλέον στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως στην αρχή του παιχνιδιού τίποτα δεν προδίκαζε αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια, καθώς οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 9΄ να ανοίξουν το σκορ και να απλοποιήσουν την υπόθεση νίκη. Όμως στο πέναλτι που κέρδισαν αστόχησε ο σπεσιαλίστας του είδους Άγγελος Μπαμπίλης, χάνοντας χρυσή ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και ύστερα άλλαξαν άρδην οι ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου όπως ήταν φυσικά αναθάρρησαν, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, αφού υπήρχε και ο σχετικός εκνευρισμός στην αντίπαλη πλευρά.

Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος και στην επανάληψη ο Άρης στο 53΄ ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι και παράλληλα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού αποβλήθηκε και ο αντίπαλος γκολκήπερ Γιώργος Γκανατσούλας. Ο Αρντίτ Μουκάϊ που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών δεν αστόχησε (3ο φετινό), βάζοντας έτσι την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Πλέον τα πράγματα είχαν πάρει πολύ άσχημη τροπή για την ομάδα του Ερινεού που προσπαθούσε να απειλήσει πολύ ανορθόδοξα και κυρίως από στημένα, αφού έλλειπε το καθαρό μυαλό.

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που διέθεταν και με το παραπάνω και στο 81΄ κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι και ο Κώστας Ασπρούκος αν και ήρθε από τον πάγκο, ανέλαβε αυτός την ευθύνη να το εκτελέσει και να γράψει έτσι τον επίλογο του ματς με το 2ο φετινό του τέρμα.

Μάλιστα αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος η Ζήρια/ΤΑΔ’93 έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμού του Νίκου Κουνάβη και ενώ προηγουμένως είχαν ολοκληρωθεί και οι 3 αλλαγές της.

 

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Νικολάου, Παπαϊωάννου, Αρβανίτης (68΄ Ψυχογιάννης), Πάλης, Κορδωτός, Κουνάβης, Ασημακόπουλος, Μπαμπίλης, Λαλιώτης, Μπούρδος (24΄ λ.τ. Σημάτης, 53΄ Μακρυγιαννάκης).

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Ροδόπουλος (90΄ Αθανασίου), Λαδικός, Νικολάου, Σκιαδάς, Χύσα, Μητρόπουλος, Ραμπούζια, Μουκάϊ (87΄ Μπλάντα), Γκούτσε, Μαραγκός (74΄ Ασπρούκος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ