Η Ζήρια/ΤΑΔ’93 αξιοποιώντας την έδρα της και κάνοντας πρεμιέρα με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, επικράτησε της Αναγέννησης/Αίαντα με σκορ 2-1, δείχνοντας έτσι από πολύ νωρίς ότι και φέτος θα διεκδικήσει ένα από τα πέντε εισιτήρια ανόδου στην ανώτερη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη στήριξαν πολλά από την σημερινή τους επιτυχία στο εξαιρετικό εικοσάλεπτο που είχαν, χρονικό σημείο στο οποίο πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα στο 6΄ με τον Κώστα Κανάγια και στο 18΄ με τον Άγγελο Μπαμπίλη.

Από εκεί και ύστερα η ομάδα της Συμπολιτείας αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, βγήκε στην επίθεση δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως να το κατορθώσει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Στέφανου Τριανταφύλλου πίεσαν ακόμη περισσότερο, παίρνοντας πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως έμειναν μακριά από την πολύ μεγάλη ευκαιρία και απλά το γκολ του Τζούλιο Ντοντάϊ στο 84΄ δεν τους έδωσε τα χρονικά περιθώρια να φθάσουν στην ισοφάριση.

 

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Νικολάου, Παπαιωάννου, Κανάγιας,   Ψυχογιάννης, Κορδωτός, Βάκρινος (87΄ Σανδραβέλης), Γκόφας (56΄ Ασημακόπουλος), Μπαμπίλης (76΄ Καρέλης), Μπαρμπούνης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος (75΄ Δερβένης), Μελισσουργός, Επ. Σταματόπουλος, Σκέντζος, Λάμμα, Ρίκκα, Παλαιολογόπουλος (67΄ Ξηρουχάκης), Ντοντάϊ, Τριανταφύλλου, Σκούτας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ