Πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες φετινές εμφανίσεις της η Ζήρια/ΤΑΔ’93 συνέτριψε με 7-1 στο σκορ της αγωνιστικής τον Α.Ο. Αβύθου και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια ήσαν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 23΄ με τον Γιάννη Αλεξίου (1ο φετινό) και ίσως κάπου μέσα τους να πίστεψαν ότι μπορούσαν να φθάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όμως οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη που κακά τα ψέματα έχουν σαν κρυφό στόχο να κόψουν αυτοί πρώτοι το νήμα του πρωταθλητή, αντέδρασαν σχεδόν άμεσα αφού στο 25΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Βαμπάστ Νγκέλα (1ο φετινό) και το καθοριστικό σημείο ήταν το 45΄ όταν εκεί μίλησε για πρώτη φορά σήμερα ο Ηλίας Λαλιώτης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερινεού ανέβασε τουλάχιστον μία επιπλέον ταχύτητα και σημείωσε άλλα πέντε τέρματα τα τρία στο 48΄, 51΄και 60΄ με τον Ηλία Λαλιώτη, που ολοκλήρωσε έτσι το καρέ του και έφθασε τα 18 συνολικά το πρωτάθλημα, ενώ άλλα δύο πρόσθεσε στο 57΄ και στο 86΄ ο κορυφαίος σκόρερ του ομίλου Άγγελος Μπαμπίλης που έφθασε τα 27, σκοράροντας για 3ο διαδοχικό παιχνίδι.

Απλά το μόνο μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ήταν η αποβολή του Θανάση Μπούρδου στο 73΄ σε ένα χρονικό σημείο που το σημερινό ματς είχε κριθεί προ πολλού.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Νικολάου (72΄ Βάκρινος), Χαραλάμπους, Ζούδιος (46΄ Αυλωνίτης), Κανάγιας, Σημάτης (60΄ Κουνάβης), Νγκέλα, Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Μπούρδος.

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας, Γ. Σωτηρόπουλος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Χ. Γ. Ευθυμίου, Αλεξίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ