Επίδειξη δύναμης και ισχύος για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία επιβλήθηκε στην έδρα της του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 4-0 και από σήμερα και μαθηματικά 4 στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, παίρνει επάξια χρονικά το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν τρία τέρματα με τον Άγγελο Μπαμπίλη στο 6΄, 19΄ και 43΄ που πέτυχε χατ τρικ, που είναι το 2ο φετινό ενώ έχει κάνει και καρέ και έφθασε συνολικά τα 20 στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά σφράγισε την 17η φετινή νίκη στην ομάδα του.

Στην επανάληψη χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα αφού άλλωστε δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, η τεχνική ηγεσία δοκίμασε καινούργια πρόσωπα και συστήματα, αλλά παρόλα αυτά έφθασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος στο 68΄με τον Δημήτρη Ψυχογιάννη (5ο φετινό).

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Αυλωνίτης, Κ. Ψυχογιάννης, Ζούδιος, Κανάγιας, Σιμάτης, Κουνάβης (76΄ Κορδωτός), Δ. Ψυχογιάννης, Βάκρινος (56΄ Λαλιώτης), Μπαμπίλης, Νγκέλα (64΄ Μπούρδος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Xαριτάτος, Νικολακόπουλος, Καββαδάς, Νικολόπουλος, Μανέτας (51΄ Γκιζέλης), Σολωμός, Αντεριώτης (46΄ Βλάχος), Δερβένης, Γιαννούλιας, Τσούνης, Διαμαντόπουλος (70΄ Βαγενάς).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ