Επίδειξη δύναμης και ισχύος από την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία στην έδρα της είχε εύκολο έργο όπως αποδείχτηκε, αφού επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με το ευρύ σκορ 5-0.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα χωρίς ποτέ να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους και μόλις στο 5΄ άνοιξαν το σκορ με τον Άγγελο Μπαμπίλη (15ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είχαν πετύχει άλλα δύο τέρματα στο 34΄ με τον Θανάση Μπούρδο, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα και στο 38΄ με τον Ηλία Λαλιώτη (13ο φετινό), ), που σκόραρε και αυτός για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη συνέχισαν στους ίδιους αμείωτους ρυθμούς και στο 47΄ ο Κώστας Παπαϊωάννου θα χριστεί και αυτός σκόρερ (2ο φετινό), για να έλθει ο επίλογος στο 88΄ από τον Νίκο Κουνάβη (2ο φετινό), που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα.

 

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Αυλωνίτης, Παπαΐωάννου,  Χαραλάμπους (53΄ Νικολάου), Κανάγιας, Ζούδιος, Βάκρινος (75΄ Κουνάβης), Δ.  Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Μπούρδος (82΄ Κ. Ψυχογιάννης).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Φώτης, Γεωργακόπουλος, Κιντής, Δεληγιάννης, Κωστόπουλος, Τσέλιος, Ψιμούλης, Μπαρμπάκης, Παρίσσης, Μπούρος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ