Σε ρυθμό ρελαντί και χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στην έδρα της του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 4-1και έτσι έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο, αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πάντως οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν ένα ύφος ενδεχομένως υπεροπτικό απέναντι στους αντιπάλους τους, που σημειωτέον είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά παρόλα αυτά δεν τον εμπόδισε να προηγηθεί στο 34΄με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο (4ο φετινό).

Όμως η ομάδα του Ερινεού πέτυχε δύο τέρματα σε άκρως κομβικά χρονικά σημεία στο 42΄ με τον Ηλία Λαλιώτη που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη στο 47΄ο Δημήτρης Γκόφας άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και έφερε την ομάδα του στην ολική, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα στο 57΄ από τον κορυφαίο σκόρερ του ομίλου Άγγελο Μπαμπίλη, που σκόραρε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 28 στο πρωτάθλημα και ο επίλογος ανήκει και πάλι στον Ηλία Λαλιώτη στο 74΄ που με τα δύο σημερινά έφθασε τα 20 στο πρωτάθλημα.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Χαραλάμπους, Νικολάου, Κ. Ψυχογιάννης, Ζούδιος (32΄ Κουνάβης), Κανάγιας, Σημάτης, Γκόφας, Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Βάκρινος (59΄ Κορδωτός).

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Λουλάϊ,  Θεοφυλακτόπουλος, Αποστολόπουλος, Γκέργκι, Αθ. Ασημακόπουλος (46΄ Μερτής), Μπούζι, Καλλιμάνης (58΄ Τζουράς), Αγγελόπουλος, Ρηγόπουλος, Κερτεζίτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ