Η Ζήρια/ΤΑΔ’93 ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι κορυφής, αφού επικράτησε στην έδρα της του Σκεπαστού με σκορ 1-0 και έτσι επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο την Φλόγα Ροδιάς, η οποία προς το παρόν όμως έχει το goal average.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη ήθελαν όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μην έχουν τις πρώτες απώλειες μέσα στο σπίτι τους και παράλληλα να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως έμεναν μακριά από τις πολύ μεγάλες φάσεις στην αντίπαλη εστία, αφού οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη πολύ καλά διαβασμένοι έκλεινα όλες τις διόδους.

Όμως στο 78΄ ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος με το πρώτο του φετινό γκολ λειτούργησε σαν πολιορκητικός κριός για την ομάδα του, χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που έχει φέτος τοποθετήσει αρκετά ψηλά τον πήχη και ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μακρυγιαννάκης, Αρβανίτης, Χαραλάμπους,Κορδωτός (57΄ Μπαρμπούνης), Κανάγιας (64΄ Παπαϊωάννου),  Ψυχογιάννης, Γκόφας (74΄ Λαλιώτης), Ασημακόπουλος, Βάκρινος, Μπαμπίλης, Λούλια.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Βασιλακόπουλος (82΄ Π. Τραγότσαλος), Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μανίκας, Μπαρκλέσιας, Βραχλιώτης, Καράμπελας, Δραγούτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ