* 31 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 2η αγωνιστική (φετινό ρεκόρ), κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 4,43 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 49 στο πρωτάθλημα.

*  4 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 2ης αγωνιστικής.

*  Η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Άρη Κουνινάς με σκορ 4-1, ζευγαρώνοντας έτσι τις επιτυχίες της στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Δύο στα δύο και για την Φλόγα Ροδιάς η οποία με το αγαπημένο της σκορ 2-1, επιβλήθηκε στην έδρα της του Προζυμούλη Λύκων Διακοπτού, με τον τελευταίο να έχει τις πρώτες του φετινές απώλειες.

*  Το Άνω Καστρίτσι είναι η ομάδα που συμπληρώνει το παζλ της κορυφής, αφού επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-0, με τον τελευταίο όχι μόνο να έχει συλλέξει βαθμό, αλλά ταυτόχρονα να αναζητεί και το πρώτο του γκολ.

*   Στο σκορ της αγωνιστικής η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου συνέτριψε στο γήπεδο του Προαστίου τον ουραγό Α.Ο. Δαφνών με σκορ 6-0 (μάλιστα ήταν τα πρώτα της γκολ για φέτος), με τον τελευταίο να μην έχει σκοράρει ακόμη.

*  Πρώτη νίκη και για την Αναγέννηση/Αίαντας Συμπολιτείας, η οποία στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επικράτησε με 5-0 του Κεραυνού Σελιανιτίκων, με τον τελευταίο να μην έχει σκοράρει φέτος.

*  Πρώτη νίκη και για την ομάδα του Σκεπαστού η οποί σε ένα ματς θρίλερ επικράτησε στην έδρα της του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 3-2, με την ομάδα της Συμπολιτείας να είναι και αυτή χωρίς γκολ φέτος.

*  Πρώτος βαθμός και για την Θύελλα Αιγείρας, η οποία με ολική ανατροπή στην έδρας της, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Κεραυνό 2016.

*   Καρέ τερμάτων από τους Άγγελο Μπαμπίλη (Ζήρια/ΤΑΔ’93) και Παναγιώτη Σκούτα (Αναγέννηση/Αίας).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Βασίλη Ψαρράκο (Θύελλα Αιγείρας), Σωτήρη Γκοτσόπουλο (Α.Ο Αβύθου), Χρήστο Λαγκαδινό και Λάμπρο Μαυρομμάτη

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιώργος Μπαντούνας (Φλόγα ροδιάς) και Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια/ΤΑΔ’93)

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θανάση Ασημακόπουλο (Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού), Βασίλη Ψαρράκο (Αιγείρα), Παναγιώτη Τραγότσαλο, Νίκο Μπάλιο, Μάκη Βραχλιώτη (Σκεπαστό), Μάριο Μητρόπουλο (Άρης Κουνινάς), Παναγιώτη Σκούτα, Χρήστο Τσέντζο (Αναγέννηση/Αίας), Κρίστι Τσοράπε, Παμαγιώτη Μπαλατή, Ορούτσι (Α. Καστρίτσι), Βαγγέλη Σπανό (Φλόγα Ροδιάς), Γιάχα (Κεραυνός 2016), Γιώργο Μιχαλόπουλο, Κώστα Πίττα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ 

 5 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια)

4 γκολ: Σκούτας (Αναγέννηση)

3 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου)

2 γκολ: Χρ. Λαγκαδινός, Μαυρομμάτης (Κ. Καστρίτσι), Π. Σπυρόπουλος (Α. Καστρίτσι), Ψαρράκος (Αιγείρα), Μπαντούνας (Ροδιά)

1 γκολ: Σερβές (Αιγείρα), Παρασκευάς, Μητρόπουλος, Ζήσης (Κουνινά), Μονοκρούσος, Π. Τραγότσαλος, Ν. Μπάλιος, Βραχλιώτης (Σκεπαστό), Κανάγιας (Ζήρια), Ντοντάϊ, Σκέντζος (Αναγέννηση), Καρδάρας, Τσοράπε, Μπαλατής, Ορούτσι (Α. Καστρίτσι), Κλάϊντι, Σπανός (Ροδιά), Κερτεζίτης,  Μπούζι, Νικολακόπουλος, Γκέργι, Αθ. Ασημακόπουλο(Προζυμούλης), Χρ. Καραμπέτσος, Γιάχα (Κεραυνός), Μιχαλόπουλος, Πίττας (Κ. Καστρίτσι).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ