Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (9η αγωνιστική)

 

*  1 νίκη γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 9ης αγωνιστικής στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.

*  2 νίκες (Άβυθος 2017, Αχιλλέας Καμαρών) και 1 ήττα (Σκεπατό), ήταν ο απολογισμός των 3 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου η τοπική ομάδα επικράτησε της Καλλιθέας με σκορ 2-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στον Ριόλο ο Αχιλλέας Καμαρών ξεπέρασε το εκτός έδρας εμπόδιο του ουραγού Κρίνου με σκορ 2-0 και βρίσκεται πάντα στην προνομιούχο τετράδα.

*  Στα Καλάβρυτα η Αστραπή Ψαροφαΐου με αρκετή δόση δυσκολίας κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Σκεπαστού με σκορ 1-0 και να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς του Ρίου η Αρόη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1 επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Πατρών και ευελπιστεί πάντα να προλάβει την προνομιούχο τετράδα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Δάφνη Πατρών είχε εύκολο τελικά έργο όπως αποδείχτηκε, αφού νίκησε την αδύναμη φέτος ΑΕΚ Πατρών με το ευρύ 4-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς Σπάρτακος και Μετόχι σ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αναδείχτηκαν τελικά ισόπαλοι (2-2) χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει ένας εκ των δύο το τρίποντο.

*  Ρεπό για αυτή την αγωνιστική είχε η Δόξα Νιφορεΐκων.

*  Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αρόη.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για το Μετόχι.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τον Σπάρτακο.

*  Η Δόξα Νιφορεΐκων και η Καλλιθέα είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών εντός έδρας αντίστοιχα (4Χ3=12).

*  Η Άβυθος 2017 και η Αστραπή Ψαροφαΐου είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών εκτός έδρας (4Χ3=12).

*  Η ΑΕΚ Πατρών είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει συλλέξει ούτε πόντο για φέτος (9 ήττες).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (Αχιλλέας Καμαρών), Νίκο Βλάχο (Άβυθος 2017), Κώστα Γκοτσούλια (Μετόχι).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος (Αχιλλέας Καμαρών), Δημήτρης Κωστόπουλος (Αρόη).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιωτακόπουλος (ΑΕΚ Πατρών).

*   Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κώστα Γκοτσούλια (Μετόχι).

Διαμαντόπουλος (Δάφνη).

*  18 τέρματα (6 γηπεδούχοι, 12 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 9η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 3,00 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 194 (96 γηπεδούχοι, 98 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα (3,59) μ.ο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ