Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (14η αγωνιστική)

*  12 τέρματα (5 γηπεδούχοι, 7 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 14η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,40 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 197 (102 γηπεδούχοι, 95 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα (3,03) μ.ο.

*  2 νίκες γηπεδούχων και 3 φιλοξενούμενων ήταν ο απολογισμός αυτής της 14ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. αφού ισοπαλία δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.

*  Στο ενωσιακό γήπεδο <Ανδρέας Κάνιστρας> η πρωτοπόρος και αήττητη Δόξα Ελαιώνα επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Άνω Καστριτσίου με σκορ 1-0 και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

*  Στο γήπεδο της Αγυιάς η Περιβόλα κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Αρόης με σκορ 2-1 και να διατηρηθεί έτσι στην 3η προνομιούχο θέση.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας ο Κεραυνός Σελιανιτίκων πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0, επιβλήθηκε του Σπάρτακου και συνεχίζει την προσπάθειά του για απευθείας άνοδο.

*  Στο γήπεδο του Σουλίου ο Παναχαϊκός είχε εύκολο τελικά έργο απέναντι στον ουραγό ΠΑΟΚ Πατρών, τον κέρδισε με σκορ 3-1 και αν πάρει αύριο το τρίποντο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Αρόη, θα πλαισιωθεί στην προνομιούχο τριάδα.

*  Η Προοδευτική Πατρών ήταν η κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζε τους Λύκους Διακοπτού, που ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

*  Η ΑΕΚ Πατρών ήταν αυτή που είχε για αυτή την αγωνιστική το καθιερωμένο ρεπό.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (10 νίκες, 2 ισοπαλίες).

*  Ο Σπάρτακος είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, με τον Μάνουελ Ντόϊ να κρατάει το μηδέν παθητικό για 1080΄.

*   Χατ τρίκ από τον Διονύση Βεργίνη (Περιβόλα), που είναι συνολικά το 3ο στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Θανάση Μπούρδο (Περιβόλα).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Γιώργο Αντωνόπουλο (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Νίκο Κούζια (ΠΑΟΚ Πατρών) και Νίκο Βελαΐτη (Αρόη).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ