Στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για να προλάβει το τρένο της ανόδου η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην έδρα της του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη που η αλήθεια είναι ότι ήθελαν το παιχνίδι πολύ περισσότερο από τους αντιπάλους τους, είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους, με  δύο γκολ στο 23΄ από τον Ηλία Ροβήλο (5ο φετινό) και στο 36΄ από τον Άντριαν Μάρκου (5ο φετινό).

Στην επανάληψη ανέκοψαν κάπως τον ξέφρενο ρυθμό που είχαν δώσει στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους, αφού στο 74΄ ο Βασίλης Νακελλάρης (4ο φετινό), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου απογοήτευσαν για μία ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα, παραδόθηκαν σχεδόν αμαχητί και από το 77΄ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Παναγιώτη Μπαλατή.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης (64΄ Φωλιάς), Αγγ. Σκάζας, Β. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Υφαντής (79΄ Μανωλόπουλος), Β. Σκάζας (35΄ λ.τ. Κριτάκης), Ροβήλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ