Κάνοντας το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζονται για να πάρει το 6ο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην παράταση στο γήπεδο της Ροδιάς του Ακάδημου με σκορ 2-1.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις 6 σερί νίκες της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Παναγιώτη Καλέλη έχοντας φυσικά και την ψυχολογία στα ύψη, ξεκίνησε αρκετά δυνατά το παιχνίδι και στο 28΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον κορυφαίο φετινό σκόρερ της Ηλία Ροβήλο.

Ένα προβάδισμα που το διατηρούσε με σχετική ευκολία μέχρι το 69΄ όταν η ομάδα του Νίκου Πατρώνη έφερε το ματς στα ίσα, χάρις στην χρυσή αλλαγή του τον Γιώργο Παναγόπουλο. Μέχρι το φινάλε του αγώνα παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό και έτσι οδηγηθήκαμε στην ημίωρη παράταση.

Εκεί η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας με εμφανώς καλύτερη φυσική κατάσταση, έδειξε ότι αν κάποια ομάδα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ θα ήταν αυτή, όπως και έγινε στο 99΄ με χρυσό σκόρερ τον Αποστόλη Παπαχριστόπουλο.

Πλέον περιμένει μέχρι αύριο το απόγευμα για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της, τον νικητή της αναμέτρησης Ολυμπιακού Πατρών – Δάφνης Πατρών, για να τον αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (31/05) σε ουδέτερο γήπεδο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Νακελλάρης (107΄ Κριτάκης), Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος (119΄ Υφαντής), Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Καλέλης, Ροβήλος, Β. Σκάζας, Αγγ. Σκάζας (58΄ Σερβές)

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Μαυρόγιαννης, Καναβός, Θεοφάνης (46΄ Μοσχόπουλος), Δημόπουλος, Σταματάκης, Πατρώνης, Μουστάκας, Καϊμακάς, Καμινιώτης, Μαρμαράς (90΄ Διαμαντόπουλος), Γαλάνης (56΄ Παναγόπουλος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ