Η μονομαχία ανάμεσα στη Θύελλα Αιγείρας και την Αναγέννηση/Αίας δεν ανέδειξε νικητή, αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό σκορ 1-1 να φαντάζει σαν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Πάντως θεωρητικά αυτή η ισοπαλία μάλλον δεν συνέφερε βαθμολογικά και τους δύο μονομάχους, αφού από την 2η μέχρι και την 5η θέση όλοι οι κάτοχοι εύκολα ή δύσκολα πήραν το τρίποντο.

Όσον αφορά το σημερινό ματς παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο εκατέρωθεν, με αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, όμως στο τέλος δεν χαμογέλασε καμία ομάδα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη ήσαν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 31΄ σε μία περίεργη φάση, που κατέληξε στα δίχτυα με τελευταίο αποδέκτη τον Τζούλιαν Ντοντάϊ, που άθελά του παραβίασε την εστία της ομάδος του.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σκέντζου ανέβασαν μία επιπλέον ταχύτητα και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 69΄ με τον Χρήστο Τσέντζο (7ο φετινό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της Συμπολιτείας, ενώ η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας παρέμεινε αήττητη για 7ο συνολικά παιχνίδι (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Αγγ. Σκάζας, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Β. Σκάζας, Ψαρράκος, Σερβές, Ε. Μάρκου, Καλέλης, Ροβήλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος (62΄ Ρίκκα), Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Μελισσουργός, Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Αμασιάδης (90΄ Β. Σταματόπουλος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ