Στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για να προλάβει το τρένο της ανόδου η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην έδρα της και του Α.Ο. Αβύθου με σκορ 1-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη που η αλήθεια είναι ότι ήθελαν το παιχνίδι πολύ περισσότερο από τους αντιπάλους τους, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, καθώς αυτό το σκορ είναι αρκετά εύθραυστο και ποτές δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει ο αγώνας.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους του Λεωνίδα Κατσαρέλια να προβάλουν σημαντική αντίσταση, να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες και γενικά να παίζουν σαν ίσος προς ίσον τον αντίπαλό τους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας η οποία δεν πρέπει να χάσει παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και τότε θα πράξει το ανάλογο ταμείο, για να δει τι ψάρια έπιασε. Έτσι πίεσε πολύ περισσότερο και ειδικά όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού, ότι αν κάποια ομάδα έβαζε γκολ αυτή θα ήταν η Αιγείρα, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Ηλία Ροβήλο και τον Άγγελο Σκάζα, προτού έρθει στο 74΄ ο Δημήτρης Υφαντής (1ο φετινό) και λυτρώσει τους συμπαίκτες του.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Κριτάκης, Παναγιωτόπουλος, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Β. Νακελλάρης, Ψαρράκος, Υφαντής, Αγγ. Σκάζας, Ροβήλος, Δημόπουλος (62΄ Βότας).

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Γιαννέλος, Λελούδας, Γ. Σωτηρόπουλος, Παπουτσής, Κυριακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γεροντάκης, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης, Χ. Γ. Ευθυμίου, Αλεξίου.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ