Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας συνέτριψε στην έδρα της τον νεανικό Εθνικός Αιγίου με το ευρύ 5-0 και ανέβηκε έτσι στο 9ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη ξεκίνησαν με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 6΄ ο Άντριαν Μάρκου με το 1ο του φετινό γκολ έδινε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 21΄ με τον Ηλία Ροβήλο (1ο φετινό) και στο 36΄ με τον Άγγελο Σκάζα (1ο φετινό).

Στην επανάληψη συνέχισαν στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς και εν συνεχεία την σκυτάλη ανέλαβε ο Έντουαρντ Μάρκου που με δύο προσωπικά γκολ στο 61΄ και στο 81΄ (3ο φετινό), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του να φθάνει ουσιαστικά στην πρώτη της φετινή νίκη, αφού είχε προηγηθεί αυτή με τον Α.Ο. Δαφνών που ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Ροβήλος, Β. Σκάζας (67΄ Παλαιολόγου), Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Απ. Νακελλάρης, Σερβές, Δημόπουλος (44΄ λ.τ. Ε. Μάρκου), Γεωργούλης (70΄ Κριτάκης), Αντρ. Μάρκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Μπόζης, Καββαδάς (46΄ Κουτρόπουλος), Αντεριώτης, Μανέτας, Σολωμός, Αγγελόπουλος, Διαμαντόπουλος (62΄ Φράγκος), Γιαννούλιας (72΄ Ψηλός), Γκιζέλης, Κουτσογεώργης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ