Σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην Αιγείρα, η τοπική Θύελλα ύστερα από ολική ανατροπή επικράτησε της Ζήριας/ΤΑΔ’93 με σκορ 4-3 και έστω και αν έχει μαθηματικές περισσότερο ελπίδες, στοχεύει σε είσοδο στην προνομιούχοπεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη που σημειωτέον προέρχονται από δεύτερη σερί ήττα, είχαν ένα εκρηκτικό αρχικό οκτάλεπτο μέσα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα, στο 3΄ με τον Παναγιώτη Αυλωνίτη που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και στο 8΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Άγγελο Μπαμπίλη (13ο φετινό).

Και στην επανάληψη στο 56΄ είχε σειρά να βρει δίχτυα ο Ηλίας Λαλιώτης (11ο φετινό), δίνοντας και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και κάπου όλοι νόμιζαν ότι οι τρείς βαθμοί θα ήσαν εύκολη υπόθεση για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας.

Όμως οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη είχαν εντελώς διαφορετική άποψη και αφού πρώτα μείωσαν στο 45΄ με τον Κώστα Σερβέ σε ένα άκρως κομβικά χρονικά σημείο, στο 58΄ μείωσαν ακόμη περισσότερο με τον Ηλία Ροβήλο (3ο φετινό).

Η αντεπίθεση διαρκείας είχε αρχίσει για τα καλά και στο 81΄ήρθε η ισοφάριση με τον Νίκο Γεωργούλη (2ο φετινό), για να φθάσουμε σε ένα χιτσκοκικό φινάλε στο 90΄ και πάλι ο Κώστας Σερβές (4ο φετινό), να πετυχαίνει μία τεράστια νίκη για την ομάδα του, όταν πολλοί πίστεψαν ότι αυτή είχε πέσει στο καναβάτσο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Νακελλάρης,Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Σερβές, Β. Σκάζας, Ροβήλος, Υφαντής (89΄ Δημόπουλος).

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μακρυγιαννάκης, Αυλωνίτης, Παπαϊωάννου, Αρβανίτης (73΄ Βάκρινος), Κανάγιας, Πάλης (62΄ Σωτηρόπουλος), Ψυχογιάννης, Ασημακόπουλος, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Κορδωτός (62΄ Χαραλάμπους).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ