Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε εντός έδρας του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-0 και σκαρφάλωσε αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλη είχαν πολύ εύκολο έργο να επιτελέσουν έτσι όπως εξελίχτηκε το σημερινό παιχνίδι, φθάνοντας με σχετική ευκολία στην 4η συνεχόμενη νίκη τους, που τους βάζει για τα καλά σε τροχιά ανόδου. Από την στιγμή μάλιστα που άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς στο 16΄ με τον Άγγελο Σκάζα, το νερό είχε μπει ήδη για τα καλά στο αυλάκι…

Στην επανάληψη ένα ακόμη γρήγορο γκολ σχεδόν με το καλημέρα στο 48΄ με τον Ηλία Ροβήλο (2ο φετινό) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 79΄ και πάλι με τον Άγγελο Σκάζα (4ο φετινό), για να φθάσει έτσι η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας στην 5η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας (83΄ Κριτάκης), Γεωργούλης, Παπαχριστόπουλος, Β. Σκάζας (50΄ Μαραγκόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Απ. Νακελλάρης, Σερβές, Ψαρράκος (72΄ Β. Νακελλάρης), Αντρ. Μάρκου, Ροβήλος.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Μερτής, Θεοφυλακτόπουλος, Σπηλιωτακόπουλος (45΄ Μπούζι), Φερετόπουλος (22΄ Γκέργκε), Χερτσέκου, Κερτεζίτης, Αγγελόπουλος, Ψυχογιάννης, Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ