Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επικράτησε στην έδρα της με σκορ 1-0 επί της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου και εξακολουθεί να απέχει μία ανάσα από την προνομιούχο πεντάδα, μία στροφή πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Καλέλλη ήσαν αυτοί που καίγονταν για τους τρείς βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνουν στο κόλπο της ανόδου μέχρι και την ύστατη στιγμή.

Παρόλο που ξεκίνησαν πολύ δυνατά το σημερινό παιχνίδι εν τούτοις η εδαφική τους αυτή υπεροχή δεν καρποφόρησε στο πρώτο ημίχρονο, με φυσική συνέπεια οι δύο ομάδες να κολλήσουν στη στείρα ισοπαλία.

Με την έναρξη της επανάληψης ήταν ηλίου φαεινότερον ότι η ομάδα εκείνη που το ήθελε περισσότερο αυτή και θα κέρδιζε. Και όντως έτσι συνέβη αφού στο 64΄ η χρυσή αλλαγή του Παναγιώτη Καλέλλη ο Ηλίας Ροβήλος που ήρθε από τον πάγκο πέτυχε αυτό το πανάκριβο γκολ (6ο φετινό), που ίσως αποδειχτεί χρυσό στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή τους, δεν μπόρεσαν σε καμία των περιπτώσεων να ανταπεξέλθουν των ειδικών συνθηκών του αγώνα και φυσικά δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο, έστω και αν το ματς κρίθηκε στο γκολ.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Β. Νακελλάρης, Αντρ. Μάρκου, Παπαχριστόπουλος (74΄ Μανωλόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Ψαρράκος, Υφαντής (56΄ Ροβήλος), Β. Σκάζας, Αγγ. Σκάζας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ