Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Φλόγα Ροδιάς πέρασε εύκολα και από την Αιγείρα, κερδίζοντας την τοπική Θύελλα με σκορ 2-0 και παρέμεινε έστω και προσωρινά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι λοιπόν με κεκτημένη ταχύτητα η νεανική ομάδα του Μίλτου Καρατζά έφθασε τις 3 συνεχόμενες νίκες, ευελπιστώντας ότι στην λήξη του πρωταθλήματος θα είναι μέσα στην κορυφαία πεντάδα που οδηγεί και μαθηματικά στην ανώτερη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήσαν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως το πρώτο ημίχρονο πέρασε εντελώς ανεκμετάλλευτο για αυτούς. Στην επανάληψη λειτούργησε ευεργετικά το γρήγορο γκολ στο 51΄ του Γιώργου Κυρίκου (2ο φετινό) που άλλαξε την ψυχολογία ανάμεσα στις δύο ομάδες και στο 76΄ ο κορυφαίος σκόρερ τους Μπάσα Κλάϊντι (4ο φετινό), που σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα της Ροδιάς.

Όσον αφορά τώρα τους γηπεδούχους του Παναγιώτη Καλέλη, αυτοί για μία ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και μοιραία έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος.

ΑΙΓΕΙΡΑ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Β. Σκάζας, Α. Μάρκου, Μαραγκόπουλος, Ψαρράκος, Σερβές, Ε. Μάρκου, Απ. Νακελλάρης (71΄ Τσιριμώκος), Γεωργούλης (84΄ Λίτι)

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης (68΄ Ανδρ. Λιακόπουλος), Κουτρόπουλος (84΄ Τσόγκας), Κλάϊντι, Μπαντούνας (37΄ λ.τ. Ίλντο), Κυρίκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ