Σε εξ’ αναβολής ματς από την 14η αγωνιστική για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, στα Καλάβρυτα η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη του Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου ξεκίνησαν εξαιρετικά τον αγώνα και στο 16΄ ήσαν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με τον Θόδωρο Αναγνωστόπουλο (5ο φετινό). Ένα προβάδισμα όμως το οποίο δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 32΄ ο στόπερ των φιλοξενούμενων ο Θόδωρος Ιντζές με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1ο φετινό).

Από εκεί και ύστερα αν και οι δύο ομάδες πάσχισαν για τη νίκη, αυτή στο τέλος δεν χαμογέλασε σε κανέναν. Και αυτό διότι έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο που αναλώθηκε στο κέντρο του γηπέδου, αφού κανείς τους δεν δικαιούταν να κερδίσει βάση συνολικής εικόνας και είναι αυτό που ισχυρίζονται πολλοί ότι το καρπούζι κόπηκε ακριβώς στη μέση.

Έτσι η ομάδα των Καλαβρύτων ενώ δεν είχε ισοπαλίες μέχρι στιγμής στην έδρα της, έφερε δύο μαζεμένες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Μπριλή με την απώλεια των δύο σημερινών βαθμών, δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν το τρένο της ανόδου, αν και υπολείπονται ακόμη 13 αγωνιστικές.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς (46΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταματόπουλος, Κουτρουμάνης, Θ. Αναγνωστόπουλος (89΄ Α.  Τζουμάκας), Γ. Αναγνωστόπουλος (83΄ Θανόπουλος), Ντιούφ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ